Loading... Please wait...

Popular Brands

Our Newsletter


LIVRARE/ RETUR

Livrarea se va face prin Posta Romana sau prin serviciu de curierat

Daca doriti trimiterea prin intermediul unei firme de curierat, trebuie sa ne anuntati prin e-mail la adresa shop@dressy.ro sau sa lasati o nota in comanda.

Contravaloarea taxelor de livrare va fi achitata de catre client si se va plati in momentul ridicarii coletului de la Oficiul postal.

Taxa de trimitere prin Posta Romana va fi cuprinsa intre 8-11lei, in functie de greutatea coletului.

Timpul de livrare poate sa difere de la o destinatie la alta, dar va fi aproximativ 3-4 zile lucratoare.

Se trimit comenzi doar la adresa pe care o aveti trecuta in Cartea de Identitate, deoarece, in caz contrar, nu se poate ridica coletul de la Oficiul Postal .

_______________________________________________________________

 

RETURURI

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, sa nu aiba semne de purtare). Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Este necesar sa ne anuntati in termen de 3 zile de la primirea coletului daca doriti sa returnati produsul, pe mail la shop@dressy.ro

Nu primim colete cu ramburs!

In maxim 5 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar (pt care avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Restituirea se face doar pentru valoarea articolului comandat.